Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Създаване на демон
Вто Яну 31, 2012 3:00 am by Жанет Ставлин

» Създаване на морещиц
Съб Апр 09, 2011 4:58 am by Хайди Скот

» Красивата беседка
Пет Апр 08, 2011 9:51 am by Челси Уест

» Алеите
Съб Мар 26, 2011 1:44 pm by Натали Снейк

» Създаване на вампир
Чет Мар 24, 2011 6:06 am by Хайди Скот

» Опасният кей
Сря Мар 23, 2011 10:12 am by Деймън Салваторе

» Коя песен слушаш в момента?
Вто Мар 22, 2011 8:51 am by Катрин♥

» Търся си семейство
Вто Мар 22, 2011 8:48 am by Катрин♥

» Нещо и от мен : )
Пон Мар 21, 2011 11:47 am by Катрин♥


Прическа според зодията

Go down

Прическа според зодията

Писане by Хайди Скот on Пон Мар 14, 2011 6:15 am

Огнени:

ОВЕН – къси спортни подстрижки. Такава форма придава динамичност и действа подмладяващо. Прическите на този знак способстват за мощно преобразуване на организма, изпълвайки го с енергия. Хората със слабо здраве на старини, често се подстригват късо. Това ускорява обмена на веществата и способства за оздравяването. Овенът отговаря за правилното снабдяване с кръв на главния мозък. Използвайки неговите прически, човек лекува мозъка си и стабилизира дейността му. Този стил дава пробивност и реализиране на личните планове, измъквайки се от всякакви жизнени ситуации без чужда помощ. Ускорява жизнения ритъм, помага на човек да намери своето предназначение.

ЛЪВ – най-добрият проводник на енергията на този знак естествено е класическата прическа „лъвска грива”. Този стил се постига посредством специална стъпаловидна подстрижка. Но, за да прилича действително на лъвска грива и да не се разпилява под най-малкото въздействие на вятъра, може да се добави малко въздух като косата се накъдри (ако не е естествено къдрава). Лъвът контролира работата на сърцето. Прическите на този знак разкриват творческите способности, правят човека уверен в себе си, добър, романтичен. Добавят в характера жизнерадост, веселие, но също заставят нещата да се взимат при сърце.

СТРЕЛЕЦ – не обича строгост както в поведението, така и в дрехите и прическата, но в същото време избягва екстравагантността. Женските варианти на прически стрелешки тип е съчетаване на къса подстрижка отпред с дълга конска опашка отзад. Мъжките прически принадлежащи към този знак често може да се наблюдават в историческите и псевдо-исторически филми. Тези прически може да се видят на изображенията на Зевс-гръмовержеца и други древни богове. Този стил носи успех в обществената, политическата и религиозната дейност. Стрелецът дава на човек самоуважение и коригира работата на черния дроб.

Земни:

ТЕЛЕЦ – прически със средна дължина най-добре привличат енергията на този знак. Те могат да бъдат разнообразни по форма и метод на изпълнение, но стилът на Телеца са винаги свободно падащите коси. Тупирането и средства като лак, гел, восък, които нарушават възприемането на формите като природно естествени са неприемливи. Използването на този стил позволява да се коригира работата на стомаха и гърлото. Дава стабилност в материално отношение.

ДЕВА – това е един от малкото знаци, чието любимо занимание се явява маскирането на собствената природна красота заради изкуствена. Добавянето на изкуствена коса – сгъстяване, удължаване, кичури, перуки, създава добри условия за привличане на енергия необходима за справяне с големи количества скучна и къртовска работа. Прическите Дева дават успех в обучението, занаятите и търговията. При това те активират работата на стомашно-чревния тракт.

КОЗИРОГ – ключова позиция при формиране на прически според този знак е съкращаването до минимум на разходите за грижата на косата. Характерният стил мъжка прическа ясно улавяща енергийните вибрации на този знак е подстрижката нула номер. Женският вариант – прибрани коси под шапка, кърпа. Този стил особено подхожда на притежателките на дълги коси, които не желаят заради ръст в кариерата да си отрежат девическата красота. Енергията на Козирога носи успех в материалната сфера и способства за професионална кариера. Този стил управлява здравето на зъбите и костната система.

Въздушни:

БЛИЗНАЦИ – всички манипулации с косата, проведени с помощта на достиженията в химията – боядисване, къдрене, се намират под въздушната енергия на този знак. Най-добре енергията на този знак провеждат пепелявите (леко синкави), вълнисти коси средна дължина. Прическите на Близнаците хармонизират нервната система и състоянието на горните дихателни пътища. Стилът им отлично привлича ресурси, необходими в сферата на общуването, дава успех в ученето и пътуванията.

ВЕЗНИ – класика, символ на елитарност, пищни, но строги прически „за един ден”. Изящно подредените женски коси създават усещане за недостъпност на притежателката на такава прическа. Мъжките прически на този знак подчертават мъжествеността и строгостта. Класиката в облеклото и прическата позволяват на човека да общува само с хора, принадлежащи към неговия кръг и без колебание да взима верните решения.Такава прическа помага да се намери компромисно решение и да се наложат спокойни отношения с любимите хора. В сферата на здравето стилът на Везните регулира работата на бъбреците.

ВОДОЛЕЙ – единственият знак, който няма привързаност към форма, дължина или цвят на косата. Главната характеристика тук е екстравагантност, но и популярност на прическата. Водолея изпреварва времето и разпознавайки вътрешните потребности на хората формира нетрадиционните стилове в модата и прическите. Изборът на прическите на Водолея позволява започване на нови проекти и уреждане на отношения между хората. Този знак контролира здравето на кръвоносните съдове, хармонизира работата та артериите и вените.

Водни:

РАК - на този знак подхожда право каре.Това е любимия стил на средновековните кръстоносци, който насища тялото с физическа сила. Прическите на този знак способстват за добро усвояване на храната, нормализират отношенията с по-старото поколение, защитават рода. Помагат за създаване на семейство, при това изборът непременно ще бъде одобрен от родителите.

СКОРПИОН – прическите на този знак са в стил „вамп”, както мъжките, така и женските. Косите способстващи за събиране на енергия, необходима за този воден знак са прави и гладки. Те могат да са късо подстригани, за да добавят огън във водата. Подобен стил подчертава особената сексуалност на този знак и провокира към запознанство с лица от противоположния пол. Прическите от този знак дават поддръжка и защита на висшите сили в екстремни ситуации, увеличават сексуалността в двата пола. В оздравителен план контролират работата на половата система.

РИБИ – този знак символизира всемирна хармония. Неговите прически носят в себе си огромен космически смисъл. Това са всякакъв вид плитки и прически, където преплетените кичури коса символизират сливане на различните сили във Вселената в едно. Тези прически помагат за придобиване на вътрешна хармония и покой, дават покровителството на висшите сили във всички дела и проекти. Рибите управляват обмена на веществата и нервната система. За оздравителни цели оказват мощно лечебно въздействие на състоянието на целия организъм.


Are we going up stairs, to fuck me or we
are staying here to drink beer ?? You are desiding
baby.. But hurry up I'm not gonna wait for ever..
It's your choise !!

avatar
Хайди Скот
Администратор
Администратор

Име на героя : Хайди Скот
Половинка : ----
Семейство : ----
Брой мнения : 398
Дата : 18.02.2011

Вижте профила на потребителя http://swordoftruth.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите