Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Създаване на демон
Вто Яну 31, 2012 3:00 am by Жанет Ставлин

» Създаване на морещиц
Съб Апр 09, 2011 4:58 am by Хайди Скот

» Красивата беседка
Пет Апр 08, 2011 9:51 am by Челси Уест

» Алеите
Съб Мар 26, 2011 1:44 pm by Натали Снейк

» Създаване на вампир
Чет Мар 24, 2011 6:06 am by Хайди Скот

» Опасният кей
Сря Мар 23, 2011 10:12 am by Деймън Салваторе

» Коя песен слушаш в момента?
Вто Мар 22, 2011 8:51 am by Катрин♥

» Търся си семейство
Вто Мар 22, 2011 8:48 am by Катрин♥

» Нещо и от мен : )
Пон Мар 21, 2011 11:47 am by Катрин♥


Алеите

Go down

Алеите

Писане by Хайди Скот on Съб Мар 12, 2011 1:21 pm

avatar
Хайди Скот
Администратор
Администратор

Име на героя : Хайди Скот
Половинка : ----
Семейство : ----
Брой мнения : 398
Дата : 18.02.2011

Вижте профила на потребителя http://swordoftruth.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Виктория Съншайн on Нед Мар 20, 2011 7:48 am

Не беше време от денонощието, в което беше здравословно за една млада дама да се разхожда сама по празните алеи на градския парк..Все пак, и най-мирния град си имаше крадци, убийци и изнасилвачи..Поне първото и последното със сигурност, за второто, ами..то не беше съвсем задължително правило..Та да се върнем на парка..Лампите светеха с приглушена жълтеникава светлина, която не би вършила никаква работа на едно нормално човешко зрение, ако зад него не стоеше демон като Дармах, простете, Виктория..Като прибавим и безрасъдството й и огромната липса на чувство за самосъхранение, няма защо някой да се учудва, че създание с толкова крехко тяло е тръгнало по нощите да си прави разходки и то с бяло прахче в задния джоб и цигара в ръка (говорим за съвсем обикновена цигара, да знаете..Вики не си падаше по тревата, но пък кокаина си беше класика)..Косата й бе разпуснаха и се стелеше по раменете като кървав водопад, но в същото време беше някак покорно изглеждаща, за разлика от други пъти, когато е силно накъдрена и изглеждаща като пламъци..Носеше рокля, стигаща до коленете й в отровно нюанси на зеленото, контрастираща напълно с косата й, но това й харесваше на тази рокля, ефекта който създаваше просто без да иска..
Пристъпи от една тъмна алея на главната и закрачи бавно, но славно с гордо вдигната глава, издишаща цигарен дим нагоре..
avatar
Виктория Съншайн

Име на героя : Виктория Съншайн
Дарба : Създаване на илюзии
Брой мнения : 17
Дата : 19.03.2011
Age : 23

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Натали Снейк on Нед Мар 20, 2011 7:58 am

Какъв плюс беше за първия демон на земята да се разхожда из алеите, където ходеха всички простомъртни? Това биха питали всички, след като видят самата Лилит (под името Натали) да обикаля без да се притеснява,че какви ли не хора и същества изобщо я оглеждаха.
Натали беше силна жена, още по-силен демон. Не се боеше да кръстосва света, след като сама знаеше силите си.
Къса, черна рокля, високи токове.. Да, това можеш да забележиш в тъмнината. Русата ѝ коса бе на букли и все пак стоеше някак привлекателно разрошена. Сините ѝ очи прибягваха по лампите, после по асвалта.. Не се задържаха дълго на едно място.
И ето, че все пак Лилит успя да спре погледа си на някво червенокосо момиче. Поправка, червенокос демон. Можеше да усети силата извираща от червенокосата натура.
Беше впечатлена, което рядко се случва. Бе склонна да каже, че силите на демонката се доближаваха почти до нейните. И все пак, не би казала друго, това е Натали (Лилит) все пак..
Застана мирно, облягайки се на едната улична лампа, уж да оправи обувките си, но просто беше силно заинтригувана.
avatar
Натали Снейк
Демон
Демон

Дарба : Може да присвоява дарбите на останалите, като задържа само до 3 на веднъж.
Брой мнения : 22
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Зоя Девъру on Нед Мар 20, 2011 8:33 am

Зоя бе бясна. Без особена причина. Просто днес кафето, където тя обикновено започваше деня си бе препълнено, задушно и някак потискащо. Масата ѝ бе заета от някакъв съвсем скучен костюмар, който четеше "Таймс" и изобщо не забеляза как Дев седна срещу него и подпали сандвичите му само с поглед. Когато вече в цялото кафене се разнесе миризмата на опърлена шунка, мъжът безинтересно погледна надолу и се разпищя. Тръгна си от кафето, масата вече бе свободна, но настроението на Зоя вече си бе скапано. След това се оказа, че магазинът, който трябваше да посети и в който си бе харесала най-сладката рокличка на света беше затворен, Дев вече бе напълно готова да изпепели цяла детска градина с дечица от яд.
Единственият метод за нейното успоковане бе дългата разходка из тъмния парк. Не веднъж бе срещала всякакви хора, всякакви мъже там, които дори ѝ бяха посягали, но само след като Дев подпалеше чатала им те веднага я пускаха и започваха да се въргалят на паважа, за да изгасят пламъците. А през цялото време Зоя стоеше отстрани и се наслаждаваше на писъците им. След секундатя бе изчезнала и се разхождаше по някоя друга алейка в слабоосветения парк.
Както винаги уличните лампи мъждукаха слабо, правейки тъмната вечер още по-дълбока. Токовете на Зоя тракаха по паважа, а леденият вятър раздухваше косите ѝ на всички страни. Зо се беше облякла с тънка червена рокля без ръкави и с черен клин. Можеше да се каже, че се отличаваше от тъмнината и се забелязваше.
Вървейки, погледът ѝ забит в земята, Зоя усети чуждо присъствие. Вдигна глава и видя две момичета на няколко метра една от друга. Но не! Те бяха демонки!
'Чудесно Зоя! Просто чудесно!' помисли си тя, когато разпозна едно от момичетата.
Това бе Лилит - първата демонка, най-могъщата.. Дрън-дрън. Зоя не зачиташе властта, мощта и мисълта да срещне "първата" само я накара да се усмихне с широка егоистична усмивка. Зоя бе малко по-млада от Лилит, но също толкова нахакана, също толкова силна...
- Я! Да не би да имаме някаква среща на випуска?
avatar
Зоя Девъру

Дарба : Пирокинеза
Брой мнения : 18
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Натали Снейк on Пон Мар 21, 2011 1:17 pm

Лилит обърна поглед към новодошлата и устните ѝ се изкривиха в широка и красива усмивка, която се забелязваше и в непрогледния мрак.
-Наистина голямо съвпадение.. Три силни демонки.. един град.. -Натали рядко говореше с непознати, просто не намираше причини да го прави. Всяко ново запознанство беше ненужно, но днес.. Днес нещата стояха различно или по-скоро в тази ситуация.
Изкара цигара и я запали с поглед, както обичаше да прави. Много казваха, че се фука с това, но в деаствителност тя просто беше практична.
Димът бавно се издигаше нагоре, като Лилит го проследи само за момент, а после върна вниманието си на другата блондинка.
-Слушала съм за теб, а съм сигурна, че и ти си чувала доста за мен. -Засмя се демонката и намигна на червенокосата.
avatar
Натали Снейк
Демон
Демон

Дарба : Може да присвоява дарбите на останалите, като задържа само до 3 на веднъж.
Брой мнения : 22
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Зоя Девъру on Вто Мар 22, 2011 9:01 am

Зоя наистина бе слушала за нея. "Първата" демонка бе легенда. на която обаче Зоя не вярваше много-много. Настроението и почти бе достигнало нормалния стадий на непукизъм, но когато Дев видя как блондинката срещу нея весело запали цигарата си, тя кипна. Дланите и се свиха в юядосани юмруци, а кокалчетата им побеляха. Зоя можеше да бъде много дискретна с яда си и се опита да овладее нервите си.
-Наистина голямо съвпадение.. Три силни демонки.. един град.. - каза Лилит и се усмихна уж приветливо на Зоя.
Зо на свой ред се ухили иронично и пристъпи няколко крачки наред.
- Оу, уау... Това е толкова приятно- тя се престори на много развълнувана от случайната среща на демонките и продължи със сериозно изражение. - Всичко е супер, само си дръж ръцете далеч от способностите ми, Лилит!
Лилит, чиято усмивка бързо помръкна, се обърна рязко към Скай и я погледна объркано. Зоя знаеше, че способостта й бе рядка и много трудна за овладяване. Не че и пукаше ако Лилит изгореше жива в пламъците, които тя сама е създала, просто не и се нравеше някой да си играе с огъня, само защото можеше да приватизира някаква микроскопична част от истинаската сила на огъня.
- Знаеш за какво говоря! - прошепна Зоя тихо и се усмихна очаквателно.
avatar
Зоя Девъру

Дарба : Пирокинеза
Брой мнения : 18
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Натали Снейк on Вто Мар 22, 2011 9:24 am

Лилит се засмя и погледна демонката.
-Мислиш ли, че ме интересува каква е дарбата ти и че ще спра да го правя само защото на теб не ти харесва как паля цигарата си? -Не доумяваше как изобщо някой смееше да ѝ казва какво да прави, след като това беше нещото, което най-много мразеше.
Дръпна от цигарата видимо спокойно и отново се усмихна.
-Правя го от векове и не мисля да спирам сега. -Отвърна твърдо с тон, който не търпеше възражения. Смяташе да приключи тази тема, което беше типично за Лилит. Рядко се интересуваше от мнението на останалите.
Обичаше дарбата си, защото можеше да се каже, че притежаваше всяка дарба, която поиска. Имаше и малка подробност за Лилит, която малко знаеха-да, тя наистина ги притежаваше. Целите. Именно това я правеше меко казано безсмъртна.
Дори не направи трудът да погледне събеседничката си, когато седна на една близка пейка.
avatar
Натали Снейк
Демон
Демон

Дарба : Може да присвоява дарбите на останалите, като задържа само до 3 на веднъж.
Брой мнения : 22
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Виктория Съншайн on Пет Мар 25, 2011 10:45 pm

Дармах остана известно време на страна..Не беше много сигурна дали е редно да се присъединява към Лилит и другата демонка, която не й беше особено позната, но сто процента я бе срещала и преди, да не забравяме, че нито тя, нито другите две едва ли се задържаха дълго в едно тяло, поне Виктория не го правеше и това си е..Обичаше разнообразието и затова се местеше от тяло в тяло постоянно..
Направи две крачки и се озова при демонките, не беше толкова лошо да се позабавлява с тях..Малко голяма и взривоопасна компания щеше да й дойде много добре, пък и щеше да се адаптира по-лесно и бързо към града..
-Оу, колежки.-поздрави Виктория и се тръшна на пейката до Лилит.-Това ще да е някаква гадна за всички останали случайност..
avatar
Виктория Съншайн

Име на героя : Виктория Съншайн
Дарба : Създаване на илюзии
Брой мнения : 17
Дата : 19.03.2011
Age : 23

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Натали Снейк on Съб Мар 26, 2011 2:35 am

-Напълно. -Съгалси се Лилит, след което вледеняващият ѝ смях се разнесе из алеите. Облегна се назад, като дръпна бавно от цигарата си.
Огледа се наоколо, нямаше никой друг, а и все пак си беше късно вечер. Кой, освен три умопомрачаващо силни демонки, би дръзнал да се разхожда ей така? Дори кръвопийците бяха на ясно, че са в опасност що се отнася до демоните.
Усмихна се доволно, обичаше, когато е заплаха за други същества. Нима някой вече бе известил за нейното пристигане? Не, беше абсурдно след като само няколко персони знаеха, че е в града. И все пак ѝ допадаше.
Погледна другите две демонки.
-Мисля, че е крайно време града да разбере за опасността, която тегне над него. -Каза спокойно и остави пушъка от цигарата ѝ да се издигне нагоре..
avatar
Натали Снейк
Демон
Демон

Дарба : Може да присвоява дарбите на останалите, като задържа само до 3 на веднъж.
Брой мнения : 22
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Зоя Девъру on Съб Мар 26, 2011 6:27 am

- О, да! - съгласи се Зоя, вече охладила страстите и без покана седнала на пейката до другите демонки. - Нямат си и на представа какво го чака този град.
Никотиновия дим бавно навлезе в ноздрите на Зо и изпълни дробовете ѝ. Не можейки да устои на изкушението и тя да запали една цигара, тя извади от джоба си една кутия Marlboro и без запалка, само с ума си я запали. Дръпна си доста и след това бавно издиша пушекът. Безмълвно тя се загледа в причудливите форми, които сивкавосиния дим образуваше, докато бавно се издигаше и избледняваше нагоре към дърветата. Бавно изчезваше сред студения въздух и оставяше само тежката миризма на тютюн след него. Зоя въздъхна и се облегна спокойно на пейката, загледана в клоните на дърветата, надвеснали над тях, сякаш ще ги сграбчат.
- Та, какво ще правим? - попита след дълго и непрекъсвано мълчание Зоя. Формата на "правим" наистина я изненада, нищо че идваше от нейната собствена уста.
Дръпна си още веднъж от цигарата и осъзна, че е стигнала до филтъра.
'О, по дяволите!' рече си тя наум и мълчаливо зачака някоя от другите да каже нещо.
avatar
Зоя Девъру

Дарба : Пирокинеза
Брой мнения : 18
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Натали Снейк on Съб Мар 26, 2011 1:44 pm

-Искам нещо голямо.. Да направя нещо, което всеки оцелял ще помни, като най-големия си кошмар. -Каза простичко. Дръпна от цигарата си и издиша димът, който бавно се издигна нагоре и я накара да обърне поглед към клоните.
Лилит рядко работеше в екип с някого. Предпочиташе сама да върши всичко главно защото нямаше време да създава приятелства и не вярваше на никого. От личен опит знаеше колко лесно може някой да я предаде, но тук.. Тук ставаше дума за нещастието на цял град. Целта и на трите демонки беше що годе сходна..Лилит ясно осъзнаваше това и бе склонна да работи в отбор с някого.
Огледа двете демонки още веднъж и се усмихна с онази злобна и някак плашеща усмивка.
-Искам кръв. -Беше последното, което добави.
avatar
Натали Снейк
Демон
Демон

Дарба : Може да присвоява дарбите на останалите, като задържа само до 3 на веднъж.
Брой мнения : 22
Дата : 19.03.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алеите

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите